Van egy
hasznos tipped?

Jobb agyféltekés rajztanfolyamot ajándékba!

A jobb agyféltekés rajzolás nem azonos azzal, amit rajzolásnak nevezünk. Ez inkább egy új látásmód. Ajándékozz bátran rajztanfolyamot annak, aki már régóta művészi ambíciókat dédelget!

Keret Jobb agyféltekés rajztanfolyamot ajándékba!

Ha igazán egyedi, kreatív ajándékot keresel, nem biztos, hogy dísztárgyakban, desszertekben, könyvekben érdemes gondolkodnod. Mi lenne, ha inkább egy sorsfordító élményt ajándékoznál? Esetleg az alkotás, a rajzolás, az önkifejezés örömét? Ha igazán nyitott, művészi hajlamú embernek keresel ajándékot, fizesd be egy jobb agyféltekés tanfolyamra!

Hogy miben különbözik a jobb agyféltekés rajzolás attól, amit rajzolás alatt értünk? Leginkább attól, hogy amikor jobb agyféltekénket használjuk a rajzoláshoz, akkor nem feltétlenül keresünk értelmet a megalkotott vonalakban, hanem egyfajta ellazult állapotban működünk. A speciális módszer ezt segít elsajátítani, pl. fejjel lefelé állított képek másolásával vagy az alak-háttér viszony megfordításával. A résztvevők néhány alkalom alatt ugrásszerű fejlődést élnek át: a gyerekes, kusza, engedetlen, bizonytalan vonalak helyett hirtelen élethű arcok emelkednek a papírról.

A jobb agyféltekés technika ugyanis arra a technikára tanít meg, hogyan lehet valósághű, szinte fotórealista képeket létrehozni. Ha valakinek egészen egyedi fantáziavilága van, és eddig csak az önkifejezés technikai korlátai gátolták, tehát képtelen volt lerajzolni a fejében gazdagon burjánzó víziókat, a jobb agyféltekés módszer segítségével szárnyra fog kapni! Ugyanígy nagy segítség lehet egy ilyen tanfolyam egy kezdő divattervezőnek, stylistnak, jelmeztervezőnek vagy storyboard rajzolónak is, hiszen nekik szintén komoly problémát jelenthet, ha a szabadkézi rajzolásban gyengébbek. A tanfolyam után valósághű képeket tud majd alkotni az is, aki korábban technikailag nem volt olyan kiemelkedő. Természetesen a rajzolás magánemberként is örömet okoz, vannak, akiket éppen egy ilyen tanfolyam elvégzése terel művészi pályára.  

Weboldal címe: qreativiti.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI VIRÁG, AJÁNDÉK TIPPEK

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

Személyes biztonságunk mellett üzleti biztonságunk, stabilitásunk megteremtése is kulcsfontosságú tényező, főleg ha az adott vállalati szegmensben sikeresek lennénk. Egy üzleti magánnyomozó segíthet.

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Hazánk „nemzeti italát”, mely vérbeli hungarikumnak számít, számos okból fogyasztjuk. Mert vendégségbe megyünk, mert hozzánk jönnek vendégek. Ebédhez, vacsorához, esküvőn, keresztelőn, focimeccs előtt, után és közben, vagy csak azért, mert jól esik, esetleg ínyencségként. A tökéletes szíverősítő megtalálása azonban nem könnyű feladat - lássuk, mire kell ügyelni, mielőtt kosárba helyeznénk egy palackkal!

Kreatív ötletek kartondobozhoz

Kreatív ötletek kartondobozhoz

A kartondoboz alapvetően egy ronda, barna, unalmas használati tárgy, amit a legtöbben szemrebbenés nélkül kivágnak a (szelektív) kukába. Pedig némi kreativitással és kézügyességgel akár csodás díszként, gyerekjátékként vagy műalkotásként is újrahasznosíthatjuk a feleslegessé vált dobozokat. Lássunk néhány tippet!

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Egy elmérgesedett vagy kihűlt házastársi kapcsolat lezárása sohasem egyszerű, a lelki megpróbáltatásokon kívül pedig akár pénzügyileg is igen rosszul járhat egyik-másik fél. A válási vagyonmegosztás alapvetően egy bonyolult, a jog bikkfanyelvén megfogalmazott szabályhalmaz, amiben laikusként nem könnyű eligazodni. Az alapokkal ugyanakkor nem árt tisztában lenni, hogy ne érjen minket meglepetés, ha esetleg külön utakra vinne minket az élet párunkkal.

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Ez a bejegyzés elsősorban női olvasóinknak szól, de természetesen a férfiak érdeklődésére is számot tarthat. Kezdjük egy találós, vagy inkább beugratós kérdéssel! Vannak, akik rágörcsölnek, és vannak, akik lazán veszik; egyesek hónapokig keresik az igazit, mások azonnal lecövekelnek az elsőnél, mi az? Hát az esküvői ruha! Bármelyik tábort is erősítsük, egy biztos: nem létezik olyan menyasszony, akit hidegen hagyna, hogy milyen ruhában mondja ki a boldogító igent.