Van egy
hasznos tipped?

Kalocsai ruha: a tökéletes esküvői ajándék

Praktikus esküvői ajándékot szeretnél a menyasszonynak? Válassz Kalocsai ruhát! Egy ilyen szép összeállítás igazi, tradicionális menyecskeruha lehet, ráadásul örök emlék is.

Keret Kalocsai ruha: a tökéletes esküvői ajándék

Van egy esküvős ötletem, amire különösen büszke vagyok. A legjobb barátnőm férjhez menni készült és nagyon izgultam. Erre a napra vártunk egész gyerekkorunkban, együtt tervezgettünk már az általános iskolában is. Persze ezek után megengedte, hogy a készülődésben is részt vegyek, úgyhogy mire az esküvőig jutottunk, azon kaptam magam, hogy tulajdonképpen én szervezem az egészet.

A barátnőm, Timi elég konzervatív típus. Az egyházi szertartást például egy gyönyörű, meghitt, apró templomban tartották, a lagzit pedig egy egyszerű, de vendégszerető magyaros étteremben. Bár én nem vagyok híve az ilyesminek, teljesen magával ragadott a hangulat. Úgy éreztem, nászajándéknak is valami egészen különlegessel kell előállnom. Szerettem volna valami népi tárgyat választani.

Sok üzletben jártam, de igazán szép és elérhető árú eszközt nem nagyon találtam. Végül a neten bukkantam rá egy boltra, ami szerencsére pont az volt, amit én kerestem. Szép, népies ruhákat, használati tárgyakat, ékszereket, viseletet árulnak, sőt, külön esküvői ajándékkínálatuk is van.

Sokáig válogattam a különböző, gyönyörű boros és teás szettek, kerámiák, tányérok között, de én ettől valami még sokkal személyesebbet szerettem volna adni Timinek. Böngészés közben aztán rábukkantam a Kalocsai ruhákra.

Rájöttem, hogy ez az, amit keresek! Timi kiskora óta néptáncol, nagyon szereti a népi hímzést, ráadásul az esküvője hangulatához is tökéletesen illik egy Kalocsai ruha összeállítás! Mivel természetesen a ruhapróbán is vele voltam, tökéletesen ismertem a méreteit is, úgyhogy már össze is állt bennem az ördögi terv. Én ajándékozom az új asszonynak a menyecskeruhát!

Finoman összebeszéltünk a vőlegénnyel és neki is nagyon tetszett az ötlet, sőt, esküvő utáni öltözetnek ő is választott magának egy szép Bocskai-kabátot .

A Kalocsai ruha végül tökéletes választásnak bizonyult. Nagyon szép, igényesen hímzett darabokat kaptunk készhez, amik tökéletesen illeszkedtek az esküvő hangulatához, ráadásul igazi, asszonyhoz illő darabok voltak. Ha nem veszi fel az egész összeállítást egyszerre, Timi még később is hordani tudja a blúzt, a szoknyát vagy a mellényt, mondjuk színházba, vagy különleges alkalomra.

Azt javaslom, ha hozzám hasonló helyzetben vagytok, ti is nyugodtan vállaljátok be, hogy menyecskeruhával lepitek meg a menyasszonyt. Ha jól választotok, akkor életre szóló ajándékot jelenthet neki a ruha. És olyan jó látni a sikert a végén! ;)

Weboldal címe: www.forrasgallery.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI VIRÁG, AJÁNDÉK TIPPEK

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

Személyes biztonságunk mellett üzleti biztonságunk, stabilitásunk megteremtése is kulcsfontosságú tényező, főleg ha az adott vállalati szegmensben sikeresek lennénk. Egy üzleti magánnyomozó segíthet.

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Hazánk „nemzeti italát”, mely vérbeli hungarikumnak számít, számos okból fogyasztjuk. Mert vendégségbe megyünk, mert hozzánk jönnek vendégek. Ebédhez, vacsorához, esküvőn, keresztelőn, focimeccs előtt, után és közben, vagy csak azért, mert jól esik, esetleg ínyencségként. A tökéletes szíverősítő megtalálása azonban nem könnyű feladat - lássuk, mire kell ügyelni, mielőtt kosárba helyeznénk egy palackkal!

Kreatív ötletek kartondobozhoz

Kreatív ötletek kartondobozhoz

A kartondoboz alapvetően egy ronda, barna, unalmas használati tárgy, amit a legtöbben szemrebbenés nélkül kivágnak a (szelektív) kukába. Pedig némi kreativitással és kézügyességgel akár csodás díszként, gyerekjátékként vagy műalkotásként is újrahasznosíthatjuk a feleslegessé vált dobozokat. Lássunk néhány tippet!

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Egy elmérgesedett vagy kihűlt házastársi kapcsolat lezárása sohasem egyszerű, a lelki megpróbáltatásokon kívül pedig akár pénzügyileg is igen rosszul járhat egyik-másik fél. A válási vagyonmegosztás alapvetően egy bonyolult, a jog bikkfanyelvén megfogalmazott szabályhalmaz, amiben laikusként nem könnyű eligazodni. Az alapokkal ugyanakkor nem árt tisztában lenni, hogy ne érjen minket meglepetés, ha esetleg külön utakra vinne minket az élet párunkkal.

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Ez a bejegyzés elsősorban női olvasóinknak szól, de természetesen a férfiak érdeklődésére is számot tarthat. Kezdjük egy találós, vagy inkább beugratós kérdéssel! Vannak, akik rágörcsölnek, és vannak, akik lazán veszik; egyesek hónapokig keresik az igazit, mások azonnal lecövekelnek az elsőnél, mi az? Hát az esküvői ruha! Bármelyik tábort is erősítsük, egy biztos: nem létezik olyan menyasszony, akit hidegen hagyna, hogy milyen ruhában mondja ki a boldogító igent.