Van egy
hasznos tipped?

Kreatív ajándék nőknek, férfiaknak

Kreatív ajándék nőknek, férfiaknak gyorsan és egyszerűen: a megoldás az internetes ajándékrendelés! Nem a pénz számít az ajándékozásnál, hanem az ötlet!

Keret Kreatív ajándék nőknek, férfiaknak

Az ajándékozás nem könnyű műfaj. Mindenki ismeri azt az általános gyakorlatot, amikor karácsony előtt a férfiak nagy része ügyesen elslisszol a feladat elől, és átpasszolja feleségének az ajándékvásárlás feladatát – lehetőleg a teljes rokonság részére. A céges ajándékvásárlás is mindig az irodavezetőre hárul, pláne, ha széles ügyfélkört érint. Reklámügynökségeken a teljes kreatív csapat azon töri a fejét már novemberben, mi lenne a legjobb, legeredetibb ajándékötlet az ügyfelek részére.

Nem véletlen, hogy külföldön még egy külön szakma is létrejött erre, az elfoglalt emberek akár meg is bízhatnak egy ajándékvásárló asszisztenst, hogy ízléses, tetszetős, fantáziadús ajándékot vegyen helyettük rokonaiknak, főnöküknek, üzleti partnereiknek. Pedig a helyzet azért nem olyan bonyolult, sőt még a lábunkat sem kell feltétlenül lejárni, ha ajándékot keresünk a szeretteinknek. Sőt, még az sem jelent akadályt, ha limitált az anyagi keretünk, vagy ha nincs túl sok időnk. Hiszen erre való az internetes ajándékrendelés!   

Az eredetiség viszont legyen elsődleges szempont! Senki nem érzékenyül el az ötvenedik doboz csokitól vagy a sokadik üveg bortól. Miért ismételgetnénk unos-untalan magunkat, amikor annyi izgalmas, fantáziadús ajándék vár minket különböző webshopokban? A fantáziadús ajándék kiválasztása nőknek nem olyan nehéz feladat: párat kattintunk, és máris széles választék áll rendelkezésünkre, például egy kaktuszos fogókesztyű, rúzs alakú sorkiemelő vagy éppen egy szív alakú habverő. És ha férfiaknak keresünk ajándékot? Rögtön nem olyan snassz egy üveg bor, ha vicces és játékos bornyitót, bortartót is ajándékozunk mellé.

Weboldal címe: www.beststuff.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI VIRÁG, AJÁNDÉK TIPPEK

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

Személyes biztonságunk mellett üzleti biztonságunk, stabilitásunk megteremtése is kulcsfontosságú tényező, főleg ha az adott vállalati szegmensben sikeresek lennénk. Egy üzleti magánnyomozó segíthet.

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Hazánk „nemzeti italát”, mely vérbeli hungarikumnak számít, számos okból fogyasztjuk. Mert vendégségbe megyünk, mert hozzánk jönnek vendégek. Ebédhez, vacsorához, esküvőn, keresztelőn, focimeccs előtt, után és közben, vagy csak azért, mert jól esik, esetleg ínyencségként. A tökéletes szíverősítő megtalálása azonban nem könnyű feladat - lássuk, mire kell ügyelni, mielőtt kosárba helyeznénk egy palackkal!

Kreatív ötletek kartondobozhoz

Kreatív ötletek kartondobozhoz

A kartondoboz alapvetően egy ronda, barna, unalmas használati tárgy, amit a legtöbben szemrebbenés nélkül kivágnak a (szelektív) kukába. Pedig némi kreativitással és kézügyességgel akár csodás díszként, gyerekjátékként vagy műalkotásként is újrahasznosíthatjuk a feleslegessé vált dobozokat. Lássunk néhány tippet!

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Egy elmérgesedett vagy kihűlt házastársi kapcsolat lezárása sohasem egyszerű, a lelki megpróbáltatásokon kívül pedig akár pénzügyileg is igen rosszul járhat egyik-másik fél. A válási vagyonmegosztás alapvetően egy bonyolult, a jog bikkfanyelvén megfogalmazott szabályhalmaz, amiben laikusként nem könnyű eligazodni. Az alapokkal ugyanakkor nem árt tisztában lenni, hogy ne érjen minket meglepetés, ha esetleg külön utakra vinne minket az élet párunkkal.

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Ez a bejegyzés elsősorban női olvasóinknak szól, de természetesen a férfiak érdeklődésére is számot tarthat. Kezdjük egy találós, vagy inkább beugratós kérdéssel! Vannak, akik rágörcsölnek, és vannak, akik lazán veszik; egyesek hónapokig keresik az igazit, mások azonnal lecövekelnek az elsőnél, mi az? Hát az esküvői ruha! Bármelyik tábort is erősítsük, egy biztos: nem létezik olyan menyasszony, akit hidegen hagyna, hogy milyen ruhában mondja ki a boldogító igent.