Van egy
hasznos tipped?

Tipp: ajándék nőknek

Nehéz jó ajándékot venni hölgyismerőseinknek, ugye férfitársaim? Főleg, ha nem rokon, hanem távolabbi ismerős, akinek nem ismerjük az ízlését. Íme néhány klassz ajándék nőknek, olvasd el ezt!

Keret Tipp: ajándék nőknek

Néhány ajándékbolt már felismerte, hogy a pasiknak ez gondot okoz, és eleve a „célcsoport” szerint kategorizálja termékeit, pl. ajándék nőknek, ajándék gyerekeknek, ajándék nagyszülőknek... Ez tök jó, én nagyon lelkes vagyok tőle, mert sokkal könnyebb ajándékot választani szülinapra, névnapra, akármire.

Na de nézzük sorban, milyen nőknek szóló ajándék ötletek vannak, amik tutira beválnak?

Virágküldés

Minden nő szereti a virágokat. Még az allergiások is, bár az ő esetükben óvatosabban kell válogatni a csokorba való gazok közül, esetleg bonbonból köttetni virágcsokrot, attól tutkó nem fog tüsszögni a megajándékozott. :)
Na de ha biztosan be akarsz vágódni, vagy különlegesebb alkalom van, pl. kerek szülinap, akkor a virágküldés az igazi! Lehetőleg munkahelyi címre, hogy a kolléganői sápadjanak az irigységtől, ő meg ragyogó mosollyal mászkálhasson az irodában. (A virágküldés akkor is jó, ha a távolság gondot okoz, mert te épp külföldön vagy. Ezzel jelzed, hogy gondolsz rá.)

A legtöbb helyen előre kell megrendelni a csokrot vagy virágkosarat, de léteznek expressz virágküldők. A fenti linken található virágbolt pl. 2 órán belül kiviszi Budapesten és környékén.

Ékszer

Na ékszert csak a párodnak, esetleg anyukádnak vagy testvérednek vegyél! Legalábbis, ha nem bizsu cucc, hanem valódi arany vagy ezüst. Karikagyűrűt meg csak egyszer az életben. :)
A nemesfém ékszerek húzósabb árban vannak, a drágakövesek meg pláne. Viszont a bizsu ékszerek között is lehet számtalan szépet, igényeset találni sokkal olcsóbban, és akár a netről is megrendelheted, hiszen csomó ékszer áruház online is működik.

Fényképes ajándékok

Az egyedi fényképes ajándékok némi munkát igényelnek, ezért ezt nem lehet az utolsó pillanatokra hagyni. Viszont ha időben eszedbe jut, és van egy megfelelő fotód a célra, akkor nagy sikert arathatsz ezekkel a személyre szóló ajándékokkal.

Ha édesszájú az illető, a fényképes megoldásból akadnak édes ajándék ötletek is: például a saját fotós, egyedi szöveges csokoládé.

Utazás, nyaralás

Ha családtag, meglepheted egy utazással vagy wellness hétvégével. Az árak itt nagyon változóak, nyilván a pénztárcádhoz mérten kell válogatni.

Weboldal címe: www.ajandekotletek.co.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI VIRÁG, AJÁNDÉK TIPPEK

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

Személyes biztonságunk mellett üzleti biztonságunk, stabilitásunk megteremtése is kulcsfontosságú tényező, főleg ha az adott vállalati szegmensben sikeresek lennénk. Egy üzleti magánnyomozó segíthet.

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Hazánk „nemzeti italát”, mely vérbeli hungarikumnak számít, számos okból fogyasztjuk. Mert vendégségbe megyünk, mert hozzánk jönnek vendégek. Ebédhez, vacsorához, esküvőn, keresztelőn, focimeccs előtt, után és közben, vagy csak azért, mert jól esik, esetleg ínyencségként. A tökéletes szíverősítő megtalálása azonban nem könnyű feladat - lássuk, mire kell ügyelni, mielőtt kosárba helyeznénk egy palackkal!

Kreatív ötletek kartondobozhoz

Kreatív ötletek kartondobozhoz

A kartondoboz alapvetően egy ronda, barna, unalmas használati tárgy, amit a legtöbben szemrebbenés nélkül kivágnak a (szelektív) kukába. Pedig némi kreativitással és kézügyességgel akár csodás díszként, gyerekjátékként vagy műalkotásként is újrahasznosíthatjuk a feleslegessé vált dobozokat. Lássunk néhány tippet!

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Egy elmérgesedett vagy kihűlt házastársi kapcsolat lezárása sohasem egyszerű, a lelki megpróbáltatásokon kívül pedig akár pénzügyileg is igen rosszul járhat egyik-másik fél. A válási vagyonmegosztás alapvetően egy bonyolult, a jog bikkfanyelvén megfogalmazott szabályhalmaz, amiben laikusként nem könnyű eligazodni. Az alapokkal ugyanakkor nem árt tisztában lenni, hogy ne érjen minket meglepetés, ha esetleg külön utakra vinne minket az élet párunkkal.

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Ez a bejegyzés elsősorban női olvasóinknak szól, de természetesen a férfiak érdeklődésére is számot tarthat. Kezdjük egy találós, vagy inkább beugratós kérdéssel! Vannak, akik rágörcsölnek, és vannak, akik lazán veszik; egyesek hónapokig keresik az igazit, mások azonnal lecövekelnek az elsőnél, mi az? Hát az esküvői ruha! Bármelyik tábort is erősítsük, egy biztos: nem létezik olyan menyasszony, akit hidegen hagyna, hogy milyen ruhában mondja ki a boldogító igent.