Van egy
hasznos tipped?

Virágküldés: hozzuk divatba újra!

Rengeteg virágbolt üzemel országszerte, hiszen a virág most is ideális ajándék számtalan alkalomra. Virágbolt virágküldés szolgáltatással már kevesebb akad, pedig szép hagyományról van szó.

Keret Virágküldés: hozzuk divatba újra!

A hölgyek mindig is örömmel fogadták, ha titkos vagy titkolatlan udvarlójuk virágot küldött nekik – s utóbbi esetben a szülőknek sem volt kifogása e teljes mértékben elfogadott gesztussal szemben. S bár ma már nincs szigorú szülői felügyelet az eladósorban lévő hajadonokra vonatkozóan, és jókorát változott a világ minden más téren is, egy dolog azonban maradt: a virág, mint ajándék és jelzés.

Bár napjainkban csak kevés virágbolt biztosít virágküldés szolgáltatást is a normál eladás mellett, egyre inkább divatba jön újra ez a szép hagyomány. Sokan nem tudják személyesen felköszönteni az ünnepeltet, mert pl. külföldön élnek és csak évente 1-2 alkalommal látogatnak haza. Mások praktikussági okokból döntenek a virágküldés mellett: nincs jobb ötletük ajándékba, viszont a munkahelyi vagy az otthoni címre küldött virágcsokor vagy virágkosár biztosan nagy örömet szerez.

Virágküldés nem csak hölgyeknek!

Léteznek speciális csokrok is, amelyeket tipikusan férfiak számára készítenek. Ilyen a virágok mellett /helyett apró likőrös üvegcsékből összeállított, vagy épp egy nagyobb üveg bort, whiskyt, egyebet tartalmazó virágkompozíciók. Nők számára szoktak még bonbonos csokrokat is köttetni, vagy plüssfigurákkal díszeset… Ebből adódóan a virágküldés nem is csak virágküldést takar, sokkal inkább ajándék küldő szolgáltatást, amelynek részét képezik a virágok is.

Weboldal címe: www.medinilla.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI VIRÁG, AJÁNDÉK TIPPEK

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

Személyes biztonságunk mellett üzleti biztonságunk, stabilitásunk megteremtése is kulcsfontosságú tényező, főleg ha az adott vállalati szegmensben sikeresek lennénk. Egy üzleti magánnyomozó segíthet.

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Hazánk „nemzeti italát”, mely vérbeli hungarikumnak számít, számos okból fogyasztjuk. Mert vendégségbe megyünk, mert hozzánk jönnek vendégek. Ebédhez, vacsorához, esküvőn, keresztelőn, focimeccs előtt, után és közben, vagy csak azért, mert jól esik, esetleg ínyencségként. A tökéletes szíverősítő megtalálása azonban nem könnyű feladat - lássuk, mire kell ügyelni, mielőtt kosárba helyeznénk egy palackkal!

Kreatív ötletek kartondobozhoz

Kreatív ötletek kartondobozhoz

A kartondoboz alapvetően egy ronda, barna, unalmas használati tárgy, amit a legtöbben szemrebbenés nélkül kivágnak a (szelektív) kukába. Pedig némi kreativitással és kézügyességgel akár csodás díszként, gyerekjátékként vagy műalkotásként is újrahasznosíthatjuk a feleslegessé vált dobozokat. Lássunk néhány tippet!

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Egy elmérgesedett vagy kihűlt házastársi kapcsolat lezárása sohasem egyszerű, a lelki megpróbáltatásokon kívül pedig akár pénzügyileg is igen rosszul járhat egyik-másik fél. A válási vagyonmegosztás alapvetően egy bonyolult, a jog bikkfanyelvén megfogalmazott szabályhalmaz, amiben laikusként nem könnyű eligazodni. Az alapokkal ugyanakkor nem árt tisztában lenni, hogy ne érjen minket meglepetés, ha esetleg külön utakra vinne minket az élet párunkkal.

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Ez a bejegyzés elsősorban női olvasóinknak szól, de természetesen a férfiak érdeklődésére is számot tarthat. Kezdjük egy találós, vagy inkább beugratós kérdéssel! Vannak, akik rágörcsölnek, és vannak, akik lazán veszik; egyesek hónapokig keresik az igazit, mások azonnal lecövekelnek az elsőnél, mi az? Hát az esküvői ruha! Bármelyik tábort is erősítsük, egy biztos: nem létezik olyan menyasszony, akit hidegen hagyna, hogy milyen ruhában mondja ki a boldogító igent.