Van egy
hasznos tipped?

Születésnapi ajándékok fiataloknak

Gondot okoz a megfelelő születésnapi ajándék kiválasztása? Ebben a bejegyzésben sok olyan könnyen kivitelezhető ötletet találsz, mint az egyedi póló rendelése, vagy a kreatív party-szervezés.

Keret Születésnapi ajándékok fiataloknak

Ajándék 5. születésnapra

Az ajándékozás ebben a korban az egyik legnehezebb. Bár a kicsik ideig-óráig örülnek a mostanában menő játékoknak, rajzfilmekben és tévéreklámokban szereplő kiegészítőknek, ezek a játékok idővel csak a lakásban heverő, megunt játékok halmait fogják gyarapítani. A gyerekek ebben a korban is mély barátságokat tudnak kialakítani, így igenis örülnek annak, ha felnőttesen együtt ünnepelhetnek a barátaikkal. Rendezzünk egy hatalmas party-t a kertben, vagy az ovi udvarán! A hangulatot feldobhatjuk azzal, ha arcfestést szervezünk, vagy zenekart alakítunk a szülőkkel. Ha ennyire nem vagyunk bevállalósak, de szeretnénk személyessé tenni a nagy eseményt, nekünk találták ki a lufihajtogató tanfolyamot. ;)

Ajándék 10. születésnapra

A tízedik születésnap általában az első nagyobb mérföldkő az életben. Az „első X.”, a kamaszkor, a felhőtlen tini évek kezdete. Ez az alkalom inkább attól különleges, hogy az ünnepelt végre egy kicsit nagyfiúnak/nagylánynak érezheti magát. Ilyenkor nem az ajándék értéke a legfontosabb, sokkal jobb ötlet, ha az ünnepelt valamilyen élményt kap.

Szerezzünk be néhány menő party kelléket és rendezzünk óriási bulit, vagy hívjuk meg az egész osztályt egy aquaparkba, játszóházban, esetleg valamilyen „felnőtt helyre” A fontos az, hogy az élmény sokáig megmaradjon.

Ajándék 18. születésnapra

Ohh, a felnőtt kor kezdete! Erre a jeles alkalomra általában valamilyen olyan ajándékot szokás választani, amivel üdvözölhetjük a tulajdonost a nagykorúak klubjában. A tradicionális ajándékok között szerepel márkás karóra, de ajándékozhatunk ékszert, például nyakláncot, vagy fülbevalót. Kicsit költségesebb, de nagyon hasznos ajándék a jogosítvány is! Egyeztessünk az ünnepelttel, és fizessük ki neki az autóvezetés tanfolyamot!

Ajándék 20. születésnapra

Erre az alkalomra érdemes valamilyen nagyon kreatív, különleges ajándékot keresni. Egy az egyedi póló biztos nagy sikert arat. Ha van bennünk egy kis művészi véna, mi is megpróbálkozhatunk a megtervezésével, csak keresnünk kell valakit, aki pólónyomtatással foglalkozik. Hasonlóan kreatív ajándék, ha az ünnepelt kedvenc fotóiból posztert készíttetünk.

A lányoknak a sminktanfolyam is ideális ajándék. Ebben a korban a hölgyeknek már kialakult ízlése van, így a megfelelő oktatás segítségével pedig könnyedén megtalálhatják a saját stílusukat.

Weboldal címe: lifeistshirt.hu/egyedi-polo

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI VIRÁG, AJÁNDÉK TIPPEK

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

És Ön mit tenne meg a biztonságáért?

Személyes biztonságunk mellett üzleti biztonságunk, stabilitásunk megteremtése is kulcsfontosságú tényező, főleg ha az adott vállalati szegmensben sikeresek lennénk. Egy üzleti magánnyomozó segíthet.

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Néhány tipp a legjobb pálinka kiválasztásához

Hazánk „nemzeti italát”, mely vérbeli hungarikumnak számít, számos okból fogyasztjuk. Mert vendégségbe megyünk, mert hozzánk jönnek vendégek. Ebédhez, vacsorához, esküvőn, keresztelőn, focimeccs előtt, után és közben, vagy csak azért, mert jól esik, esetleg ínyencségként. A tökéletes szíverősítő megtalálása azonban nem könnyű feladat - lássuk, mire kell ügyelni, mielőtt kosárba helyeznénk egy palackkal!

Kreatív ötletek kartondobozhoz

Kreatív ötletek kartondobozhoz

A kartondoboz alapvetően egy ronda, barna, unalmas használati tárgy, amit a legtöbben szemrebbenés nélkül kivágnak a (szelektív) kukába. Pedig némi kreativitással és kézügyességgel akár csodás díszként, gyerekjátékként vagy műalkotásként is újrahasznosíthatjuk a feleslegessé vált dobozokat. Lássunk néhány tippet!

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Válás és vagyonmegosztás - Egy, aki mindent visz?

Egy elmérgesedett vagy kihűlt házastársi kapcsolat lezárása sohasem egyszerű, a lelki megpróbáltatásokon kívül pedig akár pénzügyileg is igen rosszul járhat egyik-másik fél. A válási vagyonmegosztás alapvetően egy bonyolult, a jog bikkfanyelvén megfogalmazott szabályhalmaz, amiben laikusként nem könnyű eligazodni. Az alapokkal ugyanakkor nem árt tisztában lenni, hogy ne érjen minket meglepetés, ha esetleg külön utakra vinne minket az élet párunkkal.

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Nem a ruha teszi az embert – az esküvőt leszámítva

Ez a bejegyzés elsősorban női olvasóinknak szól, de természetesen a férfiak érdeklődésére is számot tarthat. Kezdjük egy találós, vagy inkább beugratós kérdéssel! Vannak, akik rágörcsölnek, és vannak, akik lazán veszik; egyesek hónapokig keresik az igazit, mások azonnal lecövekelnek az elsőnél, mi az? Hát az esküvői ruha! Bármelyik tábort is erősítsük, egy biztos: nem létezik olyan menyasszony, akit hidegen hagyna, hogy milyen ruhában mondja ki a boldogító igent.